Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | II 56190 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Preparate culinare |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Alte informaţii la titlu | serial |
Prima menţ. de resp. | Didi Balmez |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | București |
Editura | Comir |
Data publicării | 1994_ |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | [vol.] |
Titlu | |
Titlu | Preparate culinare : serial |
Nivel subset | |
[nedefinit] | ROISBJI#94f65f6166b6dc98 |
Titlu | Preparate culinare Vol.2 : Preparate din legume, fructe, fără carne, din peşte, supe, borşuri, ciorbe |
[nedefinit] | ROISBJI#f6c538e2595deb9c |
Titlu | Preparate culinare Vol.1 : Aperitive şi antreuri, sosuri, salate, budinci şi sufleuri |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | carte de bucate |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Categoria de subiect | |
Codul categoriei de subiect | 6 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.55 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Balmez, Didi |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 641.55 |