ISBN | |
Număr ISBN | 9734000594 |
Termeni de disponibilitate şi/sau preţ | 110 lei |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | I 18618 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Preparate culinare din legume |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Prima menţ. de resp. | Maria Coroamă |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | București |
Editura | Ceres |
Data publicării | 1992 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 216 p. |
Serii | |
Titlul seriei | Caleidoscop |
Numărul părţii | 186 |
Titlu | |
Titlu | Preparate culinare din legume |
Titlu uniform colectiv | |
Titlu uniform colectiv | F1 |
F2 | |
Sediul central | |
Sediul central | |
Sediul central | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | artă culinară |
legume | |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Categoria de subiect | |
Codul categoriei de subiect | 6 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 082.1Caleidoscop |
641.5 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Coroamă, Maria |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 641.5 |
082.1 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 593233 / 0593233 | D | Împrumut la sala de lectură | Da | I 18618 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
D | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|