Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | I 10406 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Preparate culinare din carne |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Prima menţ. de resp. | Veronica Bronte, Nadejdea Ciobanu |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | București |
Editura | Ceres |
Data publicării | 1970 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 164 p. |
Titlu | |
Titlu | Preparate culinare din carne |
Titlu uniform colectiv | |
Titlu uniform colectiv | F1 |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.5(083.1):637.5 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Brote, Veronica |
Nume de persoană / resp. intelectuală alternativă | |
Autor alternativ | Ciobanu, Nadejdea |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | :637.5 |
641.5 | |
(083.1) |