An | 2014 |
ISBN | 9789731471495 |
ISBN | |
Număr ISBN | 9789731471495 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 31230 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Operaţii şi aparate în industria alimentară |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Numărul părţii | Vol.2 |
Numele părţii | Operaţii cu transfer de căldură și masă |
Publicare, distribuţie | |
Data publicării | 2014 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 449 p. |
Alte detalii fizice | fig. tab. |
Titlu | |
Titlu | Operaţii şi aparate în industria alimentară Vol.2 : Operaţii cu transfer de căldură și masă |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | Lucrarea se adresează, cu prioritate, viitorilor specialişti care absolvă cursurile din domeniul ingineria produselor alimentare, precum şi specialiştilor care îşi desfăşoară activitatea în industria pentru producerea de bunuri alimentare. Autorul |
Nivel set | |
[nedefinit] | ROISBJI#a1dc82c83f927152 |
Titlu | Operaţii şi aparate în industria alimentară |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66/69 |