Operaţii şi aparate în industria alimentară Vol.2 : Operaţii cu transfer de căldură și masă

An 2014
ISBN 9789731471495
collections_bookmark

Conținut în... (Nivel set)

Operaţii şi aparate în industria alimentară

Operaţii şi aparate în industria alimentară

9789731471495

2014

Lucrarea se adresează, cu prioritate, viitorilor specialişti care absolvă cursurile din domeniul ingineria produselor alimentare, precum şi specialiştilor care îşi desfăşoară activitatea în industria pentru producerea de bunuri alimentare. Autorul


III 31230

    Operaţii şi aparate în industria alimentară.- , 2014.
    449 p. : fig. tab..    
    Lucrarea se adresează, cu prioritate, viitorilor specialişti care absolvă cursurile din domeniul ingineria produselor alimentare, precum şi specialiştilor care îşi desfăşoară activitatea în industria pentru producerea de bunuri alimentare. Autorul.
    ISBN 9789731471495

010 __ $a9789731471495
035 __ $aIII 31230
101 0_ $arum
200 0_ $aOperaţii şi aparate în industria alimentară $bCarte tipărită $hVol.2 $iOperaţii cu transfer de căldură și masă
210 ## $d2014
215 __ $a449 p. $cfig. tab.
299 __ $aOperaţii şi aparate în industria alimentară Vol.2 : Operaţii cu transfer de căldură și masă
330 __ $aLucrarea se adresează, cu prioritate, viitorilor specialişti care absolvă cursurile din domeniul ingineria produselor alimentare, precum şi specialiştilor care îşi desfăşoară activitatea în industria pentru producerea de bunuri alimentare. Autorul
461 _0 $1ROISBJI#a1dc82c83f927152 $tOperaţii şi aparate în industria alimentară
608 __ $amonografie
686 __ $a66/69
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu