Microbiologia și importanța nutrițională a alimentelor pentru consumator

Autor chat
Editura PIM chat
Loc publicare Iaşi
An 2018
Subiect produse alimentare (microbiologie) chat
microbiologia produselor alimentare chat
ISBN 9786061344215

III 35857

Radu, Steluţa
    Microbiologia și importanța nutrițională a alimentelor pentru consumator / Radu Steluța.- Iaşi : PIM , 2018 (Iași : Tipografia PIM) .
    356 p. : fig., tab..
    ISBN 9786061344215

    1. produse alimentare (microbiologie)
    2. microbiologia produselor alimentare

579.67
664


010 __ $a9786061344215
035 __ $aIII 35857
101 0_ $arum
200 0_ $aMicrobiologia și importanța nutrițională a alimentelor pentru consumator $bCarte tipărită $fRadu Steluța
210 ## $aIaşi $cPIM $d2018 $eIași $gTipografia PIM
215 __ $a356 p. $cfig., tab.
299 __ $aMicrobiologia și importanța nutrițională a alimentelor pentru consumator
606 __ $aproduse alimentare (microbiologie)
606 __ $amicrobiologia produselor alimentare
608 __ $amonografie
675 __ $a579.67
675 __ $a664
686 __ $a55/59
700 _0 $aRadu, Steluţa
830 __ $a579/ R17
975 00 $a579.67
975 00 $a664
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu