Metode moderne privind îmbogăţirea valorii nutritive a produselor alimentare

Autor chat
Editura Ceres chat
Loc publicare București
An 1987
Subiect controlul calităţii chat
fabricarea şi conservarea alimentelor solide chat
igiena alimentaţiei chat

III 19802

Segal, Brad
    Metode moderne privind îmbogăţirea valorii nutritive a produselor alimentare / Brad Segal, Gheorghe Costin, Rodica Segal.- București : Ceres , 1987.
    224 p. ; il. color.

    I Costin, Gheorghe
    II Segal, Rodica

    1. controlul calităţii
    2. fabricarea şi conservarea alimentelor solide
    3. igiena alimentaţiei

613.2:664
658.562:664


035 __ $aIII 19802
101 0_ $arum
200 0_ $aMetode moderne privind îmbogăţirea valorii nutritive a produselor alimentare $bCarte tipărită $fBrad Segal, Gheorghe Costin, Rodica Segal
210 ## $aBucurești $cCeres $d1987
215 __ $a224 p. ; il. color
299 __ $aMetode moderne privind îmbogăţirea valorii nutritive a produselor alimentare
501 __ $aSediul central $aSediul central
606 __ $acontrolul calităţii
606 __ $afabricarea şi conservarea alimentelor solide
606 __ $aigiena alimentaţiei
608 __ $amonografie
615 __ $n6
675 __ $a613.2:664
675 __ $a658.562:664
700 _0 $aSegal, Brad
701 _0 $aCostin, Gheorghe
701 _0 $aSegal, Rodica
975 00 $a:664 $a658.562
975 00 $a:664 $a613.2
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 525781 / 0525781 D Împrumut la sala de lectură Da III 19802
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu