Legende ale teatrului şi filmului românesc

Autor chat
Editura PIM chat
Loc publicare Iași
An 2020
Subiect actori de teatru (România) chat
actori de film (România) chat
ISBN 9786061355716
Note Bibliografie p. 136

II 92588

Mavrodin, Nicolae
    Legende ale teatrului şi filmului românesc / Nicolae Mavrodin.- Iași : PIM , 2020 (Iaşi : Tipografia PIM) .
    138 p. : il..    
    Bibliografie p. 136.
    ISBN 9786061355716

    1. actori de teatru (România)
    2. actori de film (România)

792.071.2.028(498)
791.44.071.2(498)


299 __ $aLegende ale teatrului şi filmului românesc
955 __ $a1
200 __ $aLegende ale teatrului şi filmului românesc $bCarte tipărită $fNicolae Mavrodin
700 _0 $aMavrodin, Nicolae
010 __ $a9786061355716
035 __ $aII 92588
675 __ $a792.071.2.028(498)
675 __ $a791.44.071.2(498)
686 __ $a78/79
608 __ $amonografie
606 __ $aactori de teatru (România)
606 __ $aactori de film (România)
101 __ $arum
210 __ $d2020 $eIaşi $aIași $gTipografia PIM $cPIM
215 __ $a138 p. $cil.
300 __ $aBibliografie p. 136
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 1022042 / 1022042 SA Împrumut Da 792/ M50
2. 1022041 / 1022041 F6 Împrumut Da 792/ M50
3. 1022040 / 1022040 F4 Împrumut Da 792/ M50
4. 1022039 / 1022039 F3 Împrumut Da 792/ M50
5. 1022038 / 1022038 F2 Împrumut Da 792/ M50
6. 1022037 / 1022037 F1 Împrumut Da 792/ M50
7. 1022036 / 1022036 D Împrumut la sala de lectură Da II 92588
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
F1 Împrumut 1
F2 Împrumut 1
F3 Împrumut 1
F4 Împrumut 1
F6 Împrumut 1
SA Împrumut 1

Disponibile: 7

Lăsați un comentariu