Autor | Richardin, Edmond chat |
Editura | Editions d'Art et de Littérature chat |
Loc publicare | Paris |
An | 1910 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | II 2151 |
Limba resursei | |
Limba textului | fre |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | L'art du bien manger |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Alte informaţii la titlu | suivi de l'art de choisir les vins et de les servir à table |
Prima menţ. de resp. | par Edmond Richardin |
Urm. menţ. de responsabilitate | préface d'André Theuriet |
orné de figures explicatives sur le découpage puis des aphorismes de Brillat-Savarin en 20 compositions hors-texte de A. Robida | |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Paris |
Editura | Editions d'Art et de Littérature |
Data publicării | 1910 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | XVI, 926 p. |
Serii | |
Titlul seriei | La cuisine française du XIV-e au XX-e siècle |
Titlu | |
Titlu | L'art du bien manger : suivi de l'art de choisir les vins et de les servir à table |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 61 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Richardin, Edmond |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Cod de legătură | pref. |
Autor secundar | Theuriet, Andrè |
Cod de legătură | il. |
Autor secundar | Robida, Albert |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 047509 / 0047509 | D | Împrumut la sala de lectură | Da | II 2151 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
D | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|