An | 2017 |
ISBN | 9789731472485 |
Note | Bibliografie p. 287-288 |
ISBN | |
Număr ISBN | 9789731472485 |
Numar de depozit legal | |
Număr | curs universitar |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 35327 |
Limba resursei | |
Limba textului | eng |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Introduction to food science |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Alte informaţii la titlu | a lexis-based approach |
Numărul părţii | Vol.1 |
Publicare, distribuţie | |
Data publicării | 2017 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 289 p. |
Alte detalii fizice | il., tab. |
Titlu | |
Titlu | Introduction to food science : a lexis-based approach Vol.1 |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliografie p. 287-288 |
Nivel set | |
[nedefinit] | ROISBJI#2df7f8cb5cd0dc72 |
Titlu | Introduction to food science : a lexis-based approach |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 80/811 |
Note generale de catalogare | |
Textul notei | 811.111/M70 |