Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 25422 |
Limba resursei | |
Limba textului | fre |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | GUIDE pratique de la cuisine |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Paris |
Editura | Hachette |
Data publicării | 1995 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 704 p. |
Alte detalii fizice | il. color |
Titlu | |
Titlu | GUIDE pratique de la cuisine |
Titlu uniform colectiv | |
Titlu uniform colectiv | Sediul central |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | artă culinară |
ghid | |
reţete culinare | |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | Abraham, Daniel |
Categoria de subiect | |
Codul categoriei de subiect | 6 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.5(083.12) |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Note generale de catalogare | |
Textul notei | MR |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 641.5 |
(083.12) |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 693324 / 0693324 | D | Împrumut la sala de lectură | Da | III 25422 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
D | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|