Autor | Hamlin, Kathy chat |
Editura | Editura M.A.S.T. chat |
Loc publicare | București |
An | 2018 |
Subiect | Barmani chat |
baruri chat | |
băuturi alcoolice chat | |
băuturi nealcoolice chat | |
cocteiluri (reţete) chat | |
ISBN | 9786066491013 |
Titlu | |
Titlu | Ghidul barmanului : peste 700 rețete de băuturi alcoolice și nealcolice |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 640.44 |
(036) | |
-051 | |
641.87 | |
663 | |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Ghidul barmanului |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Alte informaţii la titlu | peste 700 rețete de băuturi alcoolice și nealcolice |
Prima menţ. de resp. | Kathy Hamlin |
Urm. menţ. de responsabilitate | [traducere: Ioan Enache] |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Hamlin, Kathy |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Enache, Ioan |
Cod de legătură | trad. |
ISBN | |
Număr ISBN | 9786066491013 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | II 90819 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 640.44-051(036) |
641.87 | |
663 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | Barmani |
baruri | |
băuturi alcoolice | |
băuturi nealcoolice | |
cocteiluri (reţete) | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Publicare, distribuţie | |
Data publicării | 2018 |
Locul tipăririi | București |
Loc publicare | București |
Numele tipografiei | Shick și Ștefan |
Editura | Editura M.A.S.T. |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 256 p. |
Alte detalii fizice | il. color, tab. |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | In sfarsit o carte in forrnat compact cu toate informatifle necesare unui barman sau gazdei petrecerii! Fiind scrisa de un barman profesionist, acest ghid util este suficient de mic pentru a se pastra in bar, dar sufictent de MARE cat sa cuprinda toate informatiile esentiale: • toate tipurile de pahare si de ustensile de care vei avea nevoie • o privire amanuntita asupra tehnicilor: de la mixare la servire, decorare si flairing • sfaturi pentru gazdele bune si pentru barmanii profesionisti • proiectarea, aprovizionarea si decorarea barului, precum si planificarea petrecerii supreme |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 1006085 / 1006085 | D | Împrumut la sala de lectură | Da | II 90819 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
D | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|