Autor | Mallette, Yves chat |
Editura | Humanitas chat |
Loc publicare | București |
An | 2009 |
Subiect | diabetul zaharat chat |
dietetică în diabetul zaharat chat | |
regim alimentar (diabet) chat | |
ISBN | 9789735023942 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | II 96749 |
Titlu | |
Titlu | Ghid practic pentru diabetici : măsuri preventive, tratamente, alimentație corectă |
[nedefinit] | 1 |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Ghid practic pentru diabetici |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Alte informaţii la titlu | măsuri preventive, tratamente, alimentație corectă |
Prima menţ. de resp. | Yves Mallette |
Urm. menţ. de responsabilitate | traducere de T. Frânceanu |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Mallette, Yves |
Nume de persoană / resp. intelectuală alternativă | |
Nume de persoană / resp. intelectuală secundară | |
Autor secundar | Frânceanu, T. |
Cod de legătură | trad. |
ISBN | |
Număr ISBN | 9789735023942 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 616.379-008.64 |
082.1Practic | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 61 |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | diabetul zaharat |
dietetică în diabetul zaharat | |
regim alimentar (diabet) | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Publicare, distribuţie | |
Data publicării | 2009 |
Locul tipăririi | Suceava |
Loc publicare | București |
Numele tipografiei | Accent Print |
Editura | Humanitas |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 160 p. |
Alte detalii fizice | tab. |
Serii | |
Titlul seriei | Practic |
Note generale de catalogare | |
Textul notei | 616.3/ M18 |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | După ce pe parcursul ultimelor decenii s-a răspândit din ce în ce mai mult la scară mondială, astăzi dibaetul de tip 2 a luat proporţii alarmante. Or, aceasta este o boală ce poate afecta grav sănătatea. De aici şi importanţa cunoaşterii riscurilor la care ne expune şi a modalităţilor prin care putem s-o evităm sau să-i frânăm evoluţia. Ce este, mai exact, diabetul de tip 2? La ce tipuri de complicaţii medicale poate duce? Cum pot fi ele prevenite? Există vreo posibilitate de curmare a agravării unei astfel de maladii? Şi ce trebuie să mănânce oare un diabetic? În prezent, depistarea diabetului de tip 2 se face din faze incipiente. Avem la îndemână mijloace simple, dar riguroase de reducere a gravităţii lui. Scris în lumina actualelor descoperiri ştiinţifice în domeniu, ghidul de faţă pune accent pe absolut toate aspectele bolii. Înţelegând-o mai bine şi ştiind care sunt cerinţele şi restricţiile tratamentelor specifice, fiecare persoană diabetică va putea duce o viaţă perfect normală. |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 1052488 / 1052488 | D | Împrumut la sala de lectură | Da | II 96749 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
D | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|