ISBN | |
Număr ISBN | 9786061340743 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 35285 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | GHID de bunăstare pentru fermele de bivoli, în vederea dezvoltării durabile a speciei |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Prima menţ. de resp. | Livia Vidu, Adrian Bota, Monica Marin, ... |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Iaşi |
Editura | PIM |
Data publicării | 2017 |
Locul tipăririi | Iaşi |
Numele tipografiei | Tipografia PIM |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 140 p. |
Alte detalii fizice | fig. parte color, tab. |
Titlu | |
Titlu | GHID de bunăstare pentru fermele de bivoli, în vederea dezvoltării durabile a speciei |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliogr. p. 138 |
Notă de rezumat/abstract | |
Abstract/Sumar | In structura producţiei totale de lapte la nivel mondial, laptele de bivoliţă reprezintă a doua sursa importantă, după cel de vacă. Majoritatea ţărilor dezvoltate se confruntă cu o supraproducţie de lapte de vacă, motiv pentru care unele dintre acestea impun restricţii cantitative şi exigenţe calitative. în aceste condiţii, o sursă alternativă importantă de lapte este cel obţinut de la bivoliţe. Bivolii se încadrează în trei genuri, sunt răspândiţi pe toate continentele, au forme domestice şi forme sălbatice, se adaptează cu uşurinţă în majoritatea zonelor climatice, la toate tipurile de exploataţii, neavând cerinţe speciale faţă de condiţiile de hrănire. |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | bivoli |
zootehnie (taurine) | |
creşterea taurinelor (România) | |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 636.293.2 |
636.08 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală alternativă | |
Autor alternativ | Vidu, Livia |
Bota, Adrian | |
Marin, Monica | |
Note generale de catalogare | |
Textul notei | 636.2/ G49 |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 636.293.2 |
636.08 |