Fitopatologie

Autor chat
Editura PIM chat
Loc publicare Iași
An 2020
Subiect fitopatologie chat
bolile plantelor chat
ISBN 9786061356126
Note Bibliografie p. 201-202

III 36790

Ungureanu, Ovidiu Costică
    Fitopatologie / Ovidiu Ungureanu.- Iași : PIM , 2020 (Iași : Tipografia PIM) .
    203 p. : fig..    
    Bibliografie p. 201-202.
    ISBN 9786061356126

    1. fitopatologie
    2. bolile plantelor

632

299 __ $aFitopatologie
955 __ $a1
200 __ $aFitopatologie $bCarte tipărită $fOvidiu Ungureanu
700 _0 $aUngureanu, Ovidiu Costică
010 __ $a9786061356126
035 __ $aIII 36790
675 __ $a632
686 __ $a62/64
608 __ $amonografie
606 __ $afitopatologie
606 __ $abolile plantelor
101 __ $arum
210 __ $d2020 $eIași $aIași $gTipografia PIM $cPIM
215 __ $a203 p. $cfig.
830 __ $a632/ U52
300 __ $aBibliografie p. 201-202
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 1021881 / 1021881 SA Împrumut Da 632/ U52
2. 1021880 / 1021880 F6 Împrumut Da 632/ U52
3. 1021879 / 1021879 F4 Împrumut Da 632/ U52
4. 1021878 / 1021878 F3 Împrumut Da 632/ U52
5. 1021877 / 1021877 F2 Împrumut Da 632/ U52
6. 1021876 / 1021876 F1 Împrumut Da 632/ U52
7. 1021875 / 1021875 D Împrumut la sala de lectură Da III 36790
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
F1 Împrumut 1
F2 Împrumut 1
F3 Împrumut 1
F4 Împrumut 1
F6 Împrumut 1
SA Împrumut 1

Disponibile: 7

Lăsați un comentariu