Autor | Filimon, Vasile Răzvan chat |
Editura | PIM chat |
Loc publicare | Iaşi |
An | 2023 |
Subiect | fermentarea vinului chat |
producerea vinului chat | |
vinificaţie chat | |
ISBN | 9786061378005 |
Note | Bibliografie p. 181-202 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 38818 |
Titlu | |
Titlu | Fermentaţia malolactică a vinurilor : agenţi biologici implicaţi, izolare, selecţie şi caracterizare |
[nedefinit] | 1 |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Fermentaţia malolactică a vinurilor |
Alte informaţii la titlu | agenţi biologici implicaţi, izolare, selecţie şi caracterizare |
Prima menţ. de resp. | Filimon Vasile Răzvan |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Filimon, Vasile Răzvan |
ISBN | |
Număr ISBN | 9786061378005 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 663.252.4 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | fermentarea vinului |
producerea vinului | |
vinificaţie | |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Iaşi |
Editura | PIM |
Data publicării | 2023 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 202 p. |
Alte detalii fizice | fig. |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliografie p. 181-202 |
Note generale de catalogare | |
Textul notei | 663.2/ F50 |