Fermentaţia malolactică a vinurilor : agenţi biologici implicaţi, izolare, selecţie şi caracterizare

Autor chat
Editura PIM chat
Loc publicare Iaşi
An 2023
Subiect fermentarea vinului chat
producerea vinului chat
vinificaţie chat
ISBN 9786061378005
Note Bibliografie p. 181-202

III 38818

Filimon, Vasile Răzvan
    Fermentaţia malolactică a vinurilor : agenţi biologici implicaţi, izolare, selecţie şi caracterizare / Filimon Vasile Răzvan.- Iaşi : PIM , 2023.
    202 p. : fig..    
    Bibliografie p. 181-202.
    ISBN 9786061378005

    1. fermentarea vinului
    2. producerea vinului
    3. vinificaţie

663.252.4

035 __ $aIII 38818
299 __ $aFermentaţia malolactică a vinurilor : agenţi biologici implicaţi, izolare, selecţie şi caracterizare
955 __ $a1
200 __ $aFermentaţia malolactică a vinurilor $eagenţi biologici implicaţi, izolare, selecţie şi caracterizare $fFilimon Vasile Răzvan $bCarte tipărită
700 __ $aFilimon, Vasile Răzvan
010 __ $a9786061378005
675 __ $a663.252.4
686 __ $a62/64
608 __ $amonografie
606 __ $afermentarea vinului
606 __ $aproducerea vinului
606 __ $avinificaţie
101 __ $arum
210 __ $aIaşi $cPIM $d2023
215 __ $a202 p. $cfig.
300 __ $aBibliografie p. 181-202
830 __ $a663.2/ F50
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu