Expertiza contabilă în investigarea fraudelor economico-financiare

Autor chat
Editura PIM chat
Loc publicare Iași
An 2020
Subiect expertiză contabilă chat
control financiar chat
fraude economico-financiare chat
ISBN 9786061355921
Note Bibliografie p. 146-151

II 92583

Timofti, Ghenadie
    Expertiza contabilă în investigarea fraudelor economico-financiare / Ghenadie Timofti, Iulia Caprian, Maria Cojocaru.- Iași : PIM , 2020 (Iași : Tipografia PIM) .
    166 p. : tab..    
    Bibliografie p. 146-151.
    ISBN 9786061355921

    I Caprian, Iulia
    II Cojocaru, Maria

    1. expertiză contabilă
    2. control financiar
    3. fraude economico-financiare

657.63
336.126.5(498)


299 __ $aExpertiza contabilă în investigarea fraudelor economico-financiare
955 __ $a1
200 __ $aExpertiza contabilă în investigarea fraudelor economico-financiare $bCarte tipărită $fGhenadie Timofti, Iulia Caprian, Maria Cojocaru
700 _0 $aTimofti, Ghenadie
701 _0 $aCaprian, Iulia
701 __ $aCojocaru, Maria
010 __ $a9786061355921
035 __ $aII 92583
675 __ $a657.63
675 __ $a336.126.5(498)
686 __ $a65
608 __ $amonografie
606 __ $aexpertiză contabilă
606 __ $acontrol financiar
606 __ $afraude economico-financiare
101 __ $arum
210 __ $d2020 $eIași $aIași $gTipografia PIM $cPIM
215 __ $a166 p. $ctab.
300 __ $aBibliografie p. 146-151
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 1021962 / 1021962 SA Împrumut Da 657.6/ T61
2. 1021961 / 1021961 F6 Împrumut Da 657.6/ T61
3. 1021960 / 1021960 F4 Împrumut Da 657.6/ T61
4. 1021959 / 1021959 F3 Împrumut Da 657.6/ T61
5. 1021958 / 1021958 F2 Împrumut Da 657.6/ T61
6. 1021957 / 1021957 F1 Împrumut Da 657.6/ T61
7. 1021956 / 1021956 D Împrumut la sala de lectură Da II 92583
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
F1 Împrumut 1
F2 Împrumut 1
F3 Împrumut 1
F4 Împrumut 1
F6 Împrumut 1
SA Împrumut 1

Disponibile: 7

Lăsați un comentariu