Experimental Research of Quality Characteristics for Bread Assortments

Autor chat
Editura PIM chat
Loc publicare Iaşi
An 2020
Subiect produse făinoase nutritive (cercetări experimentale) chat
ISBN 9786061359653
Note Bibliografie p. 96

III 37566

Radu, Steluţa
    Experimental Research of Quality Characteristics for Bread Assortments / Steluța Radu.- Iaşi : PIM , 2020 (Iași : Tipografia PIM) .
    98 p. : il., tab..    
    Bibliografie p. 96.
    ISBN 9786061359653

    1. produse făinoase nutritive (cercetări experimentale)

664.64.016

035 __ $aIII 37566
299 __ $aExperimental Research of Quality Characteristics for Bread Assortments
955 __ $a1
200 __ $aExperimental Research of Quality Characteristics for Bread Assortments $bCarte tipărită $fSteluța Radu
700 _0 $aRadu, Steluţa
010 __ $a9786061359653
675 __ $a664.64.016
686 __ $a66/69
608 __ $amonografie
606 __ $aproduse făinoase nutritive (cercetări experimentale)
101 __ $arum
210 __ $d2020 $eIași $aIaşi $gTipografia PIM $cPIM
215 __ $a98 p. $cil., tab.
300 __ $aBibliografie p. 96
Nu sunt exemplare disponibile pentru rezervare

Lăsați un comentariu