Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | III 37566 |
Titlu | |
Titlu | Experimental Research of Quality Characteristics for Bread Assortments |
[nedefinit] | 1 |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Experimental Research of Quality Characteristics for Bread Assortments |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Prima menţ. de resp. | Steluța Radu |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Radu, Steluţa |
ISBN | |
Număr ISBN | 9786061359653 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664.64.016 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66/69 |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | produse făinoase nutritive (cercetări experimentale) |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Publicare, distribuţie | |
Data publicării | 2020 |
Locul tipăririi | Iași |
Loc publicare | Iaşi |
Numele tipografiei | Tipografia PIM |
Editura | PIM |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 98 p. |
Alte detalii fizice | il., tab. |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliografie p. 96 |