Educație tehnică prin Muzeul Meseriilor

Autor chat
Editura PIM chat
Loc publicare Iași
An 2020
Subiect proiecte educaţionale chat
educaţie plastică chat
ateliere de creație chat
pedagogie muzeală chat
Muzeul Meseriilor Târgu Frumos chat
ISBN 9786061355327
Note Bibliografie p. 90

IV 5866

Fripis, Dan
    Educație tehnică prin Muzeul Meseriilor / Dan Fripis ; [prefață: Fripis Dan] ; [redactor: Rodica Rodean].- Iași : PIM , 2020 (Iaşi : Tipografia PIM) .
    93 p. : fotogr..    
    Bibliografie p. 90.
    ISBN 9786061355327

    I Fripis, Dan(pref.)
    II Rodean, Rodica(red.)

    1. proiecte educaţionale
    2. educaţie plastică
    3. ateliere de creație
    4. pedagogie muzeală
    5. Muzeul Meseriilor Târgu Frumos

37.014
37.036(075.33)
371.3:73/76


299 __ $aEducație tehnică prin Muzeul Meseriilor
955 __ $a1
200 __ $aEducație tehnică prin Muzeul Meseriilor $bCarte tipărită $fDan Fripis $g[prefață: Fripis Dan] $g[redactor: Rodica Rodean]
700 _0 $aFripis, Dan
702 _0 $4pref. $aFripis, Dan
702 _0 $4red. $aRodean, Rodica
010 __ $a9786061355327
035 __ $aIV 5866
675 __ $a37.014
675 __ $a37.036(075.33)
675 __ $a371.3:73/76
686 __ $a37
608 __ $amonografie
606 __ $aproiecte educaţionale
606 __ $aeducaţie plastică
606 __ $aateliere de creație
606 __ $apedagogie muzeală
606 __ $aMuzeul Meseriilor Târgu Frumos
101 __ $arum
210 __ $d2020 $eIaşi $aIași $gTipografia PIM $cPIM
215 __ $a93 p. $cfotogr.
300 __ $aBibliografie p. 90
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 1021977 / 1021977 SA Împrumut Da 37/ F91
2. 1021976 / 1021976 F6 Împrumut Da 37/ F91
3. 1021975 / 1021975 F4 Împrumut Da 37/ F91
4. 1021974 / 1021974 F3 Împrumut Da 37/ F91
5. 1021973 / 1021973 F2 Împrumut Da 37/ F91
6. 1021972 / 1021972 F1 Împrumut Da 37/ F91
7. 1021971 / 1021971 D Împrumut la sala de lectură Da IV 5866
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
F1 Împrumut 1
F2 Împrumut 1
F3 Împrumut 1
F4 Împrumut 1
F6 Împrumut 1
SA Împrumut 1

Disponibile: 7

Lăsați un comentariu