Economia şi organizarea producţiei de carne de taurine

Autor chat
Editura Ceres chat
Loc publicare București
An 1976
Subiect taurine (pentru carne) chat
Note Bibliografie p.141-145

III 13239

David, Nicolae (profesor)
    Economia şi organizarea producţiei de carne de taurine / dr. Nicolae David, prof. dr. Ion Dinu.- București : Ceres , 1976 ( : Întreprinderea poligrafică 13 Decembrie 1918) .
    148 p. : fig., tab..    
    Bibliografie p.141-145.

    I Lungu, Sorin

    1. taurine (pentru carne)

636.2.033

035 __ $aIII 13239
101 0_ $arum
200 0_ $aEconomia şi organizarea producţiei de carne de taurine $bCarte tipărită $fdr. Nicolae David, prof. dr. Ion Dinu
210 ## $aBucurești $cCeres $d1976 $gÎntreprinderea poligrafică 13 Decembrie 1918
215 __ $a148 p. $cfig., tab.
299 __ $aEconomia şi organizarea producţiei de carne de taurine
300 __ $aBibliografie p.141-145
501 __ $aSediul central $aSediul central
606 __ $ataurine (pentru carne)
608 __ $amonografie
615 __ $n6
675 __ $a636.2.033
686 __ $a62/64
700 _0 $aDavid, Nicolae (profesor)
701 _0 $aLungu, Sorin
975 00 $a636.2.033
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 789188 / 0789188 SA Împrumut Da 636.2/ D22
2. 341770 / 0341770 D Împrumut la sala de lectură Da III 13239
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
SA Împrumut 1

Disponibile: 2

Lăsați un comentariu