Dilema omnivorului : istoria naturală a celor patru moduri de obținere a alimentelor

Autor chat
Editura House of Guides chat
Loc publicare Bucureşti
An 2008
Subiect educație pentru nutriție chat
alimente vegetale chat
alimentație sănătoasă chat
boli de nutriţie chat
ISBN 9786065130456
Note Bibliografie p. 406-429

III 38190

Pollan, Michael
    Dilema omnivorului : istoria naturală a celor patru moduri de obținere a alimentelor / Michael Pollan ; traducere și adaptare Gabriela Șulea.- Bucureşti : House of Guides , 2008.
    429 p..    
    Bibliografie p. 406-429
    „Ce să mâncăm la cină?” nu este o întrebare aşa simplă cum ar putea părea; odată cu evoluţia societăţii, actul hrănirii a dobândit valenţe psihologice, sociale şi politice. Prin argumentele oferite, răspunsul lui Michael Pollan poate schimba modul de a percepe obiceiurile alimentare, plăcerile şi primejdiile pe care le oferă mâncarea. Jurnalist premiat şi autor al mai multor bestselleruri pe tema alimentaţiei, Michael Pollan propune o analiză a principalelor lanţuri trofice care susţin societatea actuală, de la fast-food până la alimentele organice; privirea asupra proceselor prin care trec alimentele acoperă însă şi implicaţiile acestora – de la modă şi tabu alimentar până la emoţiile şi raţionamentele care dictează alegerile consumatorului..
    ISBN 9786065130456

    I Șulea, Gabriela(trad.)

    1. educație pentru nutriție
    2. alimente vegetale
    3. alimentație sănătoasă
    4. boli de nutriţie

613.2
616.39


299 __ $aDilema omnivorului : istoria naturală a celor patru moduri de obținere a alimentelor
955 __ $a1
200 __ $aDilema omnivorului $bCarte tipărită $eistoria naturală a celor patru moduri de obținere a alimentelor $fMichael Pollan $gtraducere și adaptare Gabriela Șulea
700 _0 $aPollan, Michael
702 _0 $aȘulea, Gabriela $4trad.
010 __ $a9786065130456
035 __ $aIII 38190
675 __ $a613.2
675 __ $a616.39
686 __ $a61
608 __ $amonografie
606 __ $aeducație pentru nutriție
606 __ $aalimente vegetale
606 __ $aalimentație sănătoasă
606 __ $aboli de nutriţie
101 __ $arum
210 __ $d2008 $cHouse of Guides $aBucureşti
215 __ $a429 p.
300 __ $aBibliografie p. 406-429
330 __ $a„Ce să mâncăm la cină?” nu este o întrebare aşa simplă cum ar putea părea; odată cu evoluţia societăţii, actul hrănirii a dobândit valenţe psihologice, sociale şi politice. Prin argumentele oferite, răspunsul lui Michael Pollan poate schimba modul de a percepe obiceiurile alimentare, plăcerile şi primejdiile pe care le oferă mâncarea. Jurnalist premiat şi autor al mai multor bestselleruri pe tema alimentaţiei, Michael Pollan propune o analiză a principalelor lanţuri trofice care susţin societatea actuală, de la fast-food până la alimentele organice; privirea asupra proceselor prin care trec alimentele acoperă însă şi implicaţiile acestora – de la modă şi tabu alimentar până la emoţiile şi raţionamentele care dictează alegerile consumatorului.
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 1053073 / 1053073 D Împrumut la sala de lectură Da III 38190
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1

Disponibile: 1

Lăsați un comentariu