CUSĂTURI tradiționale de pe Valea Siretului : comuna Vlădeni

Editura PIM chat
Loc publicare Iași
An 2020
Subiect arta lucrului de mână chat
artă populară chat
ISBN 9786061354498
Note Antetitlu: Consiliul Județean Botoșani, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani
Bibliografie p. 10

III 36799

    CUSĂTURI tradiționale de pe Valea Siretului : comuna Vlădeni / coordonator Margareta Mihalache.- Iași : PIM , 2020 (Iași : Tipografia PIM) .
    80 p..    
    Antetitlu: Consiliul Județean Botoșani, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani
    Bibliografie p. 10.
    ISBN 9786061354498

    I Mihalache, Margareta(coord.)

    1. arta lucrului de mână
    2. artă populară

746(084)

299 __ $aCUSĂTURI tradiționale de pe Valea Siretului : comuna Vlădeni
955 __ $a1
200 __ $aCUSĂTURI tradiționale de pe Valea Siretului $bCarte tipărită $fcoordonator Margareta Mihalache $ecomuna Vlădeni
702 __ $aMihalache, Margareta $4coord.
010 __ $a9786061354498
035 __ $aIII 36799
675 __ $a746(084)
608 __ $aalbum
686 __ $a7/77
606 __ $aarta lucrului de mână
606 __ $aartă populară
101 __ $arum
210 __ $d2020 $eIași $aIași $gTipografia PIM $cPIM
215 __ $a80 p.
300 __ $aAntetitlu: Consiliul Județean Botoșani, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani
300 __ $aBibliografie p. 10
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 1021991 / 1021991 SA Împrumut Da 746/ C96
2. 1021990 / 1021990 F6 Împrumut Da 746/ C96
3. 1021989 / 1021989 F4 Împrumut Da 746/ C96
4. 1021988 / 1021988 F3 Împrumut Da 746/ C96
5. 1021987 / 1021987 F2 Împrumut Da 746/ C96
6. 1021986 / 1021986 F1 Împrumut Da 746/ C96
7. 1021985 / 1021985 D Împrumut la sala de lectură Da III 36799
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
F1 Împrumut 1
F2 Împrumut 1
F3 Împrumut 1
F4 Împrumut 1
F6 Împrumut 1
SA Împrumut 1

Disponibile: 7

Lăsați un comentariu