Autor | Rădulescu, Gh.-Calafat chat |
Editura | E. A. S. S. chat |
Loc publicare | București |
An | 1958 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | II 9286 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Conservarea prin frig a produselor alimentare de origine animală |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Prima menţ. de resp. | Gh.-Calafat Rădulescu |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | București |
Editura | E. A. S. S. |
Data publicării | 1958 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 60 p. |
Alte detalii fizice | fig. |
Titlu | |
Titlu | Conservarea prin frig a produselor alimentare de origine animală |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 664.8 |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 66/69 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Rădulescu, Gh.-Calafat |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 664.8 |