Comunicare interculturală : curs

Autor chat
Editura PIM chat
Loc publicare Iaşi
An 2020
Subiect sociologia culturii chat
cultură şi civilizaţie universală chat
ISBN 9786061355396
Note Bibliografie p. 160-166

II 92589

Coroban, Costel
    Comunicare interculturală : curs / Costel Coroban.- Iaşi : PIM , 2020 (Iaşi : Tipografia PIM) .
    167 p. : il. h., tab..    
    Bibliografie p. 160-166.
    ISBN 9786061355396

    1. sociologia culturii
    2. cultură şi civilizaţie universală

316.7:008(100)

299 __ $aComunicare interculturală : curs
955 __ $a1
200 __ $aComunicare interculturală $ecurs $fCostel Coroban $bCarte tipărită
700 __ $aCoroban, Costel
010 __ $a9786061355396
035 __ $aII 92589
675 __ $a316.7:008(100)
686 __ $a3/32
608 __ $acurs universitar
606 __ $asociologia culturii
606 __ $acultură şi civilizaţie universală
101 __ $arum
210 __ $aIaşi $cPIM $d2020 $gTipografia PIM $eIaşi
215 __ $a167 p. $cil. h., tab.
830 __ $a316.7/ C72
300 __ $aBibliografie p. 160-166
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 1022028 / 1022028 SA Împrumut Da 316.7/ C72
2. 1022027 / 1022027 F6 Împrumut Da 316.7/ C72
3. 1022026 / 1022026 F4 Împrumut Da 316.7/ C72
4. 1022025 / 1022025 F3 Împrumut Da 316.7/ C72
5. 1022024 / 1022024 F2 Împrumut Da 316.7/ C72
6. 1022023 / 1022023 F1 Împrumut Da 316.7/ C72
7. 1022022 / 1022022 D Împrumut la sala de lectură Da II 92589
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
F1 Împrumut 1
F2 Împrumut 1
F3 Împrumut 1
F4 Împrumut 1
F6 Împrumut 1
SA Împrumut 1

Disponibile: 7

Lăsați un comentariu