Autor | Korpádi, Péter chat |
Editura | Editura Calipso chat |
Loc publicare | Suseni |
An | 2002 |
Subiect | reţete culinare (cu carne de porc) chat |
ISBN | 9738600669 |
ISBN | |
Număr ISBN | 9738600669 |
Termeni de disponibilitate şi/sau preţ | 10 lei |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | II 72243 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Cele mai bune 100 de preparate din carne de porc |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Prima menţ. de resp. | reţete: Korpádi Péter |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Suseni |
Editura | Editura Calipso |
Data publicării | 2002 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 80 p. |
Serii | |
Titlul seriei | Cele mai bune 100 |
Numărul părţii | 8 |
Titlu | |
Titlu | Cele mai bune 100 de preparate din carne de porc |
Titlu uniform colectiv | |
Titlu uniform colectiv | Sediul central |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | reţete culinare (cu carne de porc) |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Categoria de subiect | |
Codul categoriei de subiect | 6 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.55(083.12):637.5'64 |
082.1Cele mai bune 100 | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Korpádi, Péter |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 082.1 |
100 | |
:637.5 | |
641.55 | |
(083.12) | |
'64 |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 781040 / 0781040 | D | Împrumut la sala de lectură | Da | II 72243 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
D | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|