ISBN | |
Număr ISBN | 9739015441 |
Termeni de disponibilitate şi/sau preţ | 4000 lei |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | II 57614 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Carte de bucate europene |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Alte informaţii la titlu | Bucătăria românească; Bucătăria italiană; Bucătăria franceză |
Prima menţ. de resp. | Coleta de Sabata |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Timişoara |
Editura | Excelsior |
Data publicării | 1995 |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 216 p. |
Titlu | |
Titlu | Carte de bucate europene : Bucătăria românească; Bucătăria italiană; Bucătăria franceză |
Titlu uniform colectiv | |
Titlu uniform colectiv | F3 |
F1 | |
Sediul central | |
Sediul central | |
Sediul central | |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | artă culinară - Europa |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Categoria de subiect | |
Codul categoriei de subiect | 6 |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 641.55(4)(083.12) |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 62/64 |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Sabata, Coleta de |
Indici CZU | |
Indice de bază CZU | 641.55 |
(083.12) | |
(4) |
Barcode/Nr. Inventar | Număr/Ediție | Localizare | Regim resursa | Disponibil | Cota | |
---|---|---|---|---|---|---|
1. | 656823 / 0656823 | F1 | Împrumut | Da | 641.5/ S11 | |
2. | 656822 / 0656822 | D | Împrumut la sala de lectură | Da | II 57614 |
Gestiune | Regim imprumut | Ex. | Acțiune |
---|---|---|---|
D | Împrumut la sala de lectură | 1 |
|
F1 | Împrumut | 1 |
|