Biochimie

Autor chat
Editura PIM chat
Loc publicare Iaşi
An 2020
Subiect biochimie (curs universitar) chat
ISBN 9786061355976
Note Antetitlu: Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" Iaşi
Bibliografie p. 241-242

III 36791

Patraș, Antoanela
    Biochimie / Antoanela Patraş.- Iaşi : PIM , 2020 (Iaşi : Tipografia PIM) .
    246 p..    
    Antetitlu: Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" Iaşi
    Bibliografie p. 241-242.
    ISBN 9786061355976

    1. biochimie (curs universitar)

577.1(075.8)

299 __ $aBiochimie
955 __ $a1
200 __ $aBiochimie $fAntoanela Patraş $bCarte tipărită
700 __ $aPatraș, Antoanela
010 __ $a9786061355976
035 __ $aIII 36791
675 __ $a577.1(075.8)
686 __ $a55/59
608 __ $acurs universitar
606 __ $abiochimie (curs universitar)
101 __ $arum
210 __ $aIaşi $cPIM $d2020 $eIaşi $gTipografia PIM
215 __ $a246 p.
300 __ $aAntetitlu: Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" Iaşi
300 __ $aBibliografie p. 241-242
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 1021874 / 1021874 SA Împrumut Da 577.1/ P44
2. 1021873 / 1021873 F6 Împrumut Da 577.1/ P44
3. 1021872 / 1021872 F4 Împrumut Da 577.1/ P44
4. 1021871 / 1021871 F3 Împrumut Da 577.1/ P44
5. 1021870 / 1021870 F2 Împrumut Da 577.1/ P44
6. 1021869 / 1021869 F1 Împrumut Da 577.1/ P44
7. 1021868 / 1021868 D Împrumut la sala de lectură Da III 36791
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
F1 Împrumut 1
F2 Împrumut 1
F3 Împrumut 1
F4 Împrumut 1
F6 Împrumut 1
SA Împrumut 1

Disponibile: 7

Lăsați un comentariu