Autor | Baston, Octavian chat |
Editura | PIM chat |
Loc publicare | Iași |
An | 2022 |
Subiect | glucide (structură și metabolism) chat |
alimente - compoziție chat | |
ISBN | 9786061367429 |
Note | Bibliografie p. 148-164 |
Alt sistem de control al numerelor | |
Cotă | II 97301 |
Titlu | |
Titlu | Biochimia alimentelor : structura și metabolismul glucidelor |
[nedefinit] | 1 |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Biochimia alimentelor |
Desemnarea gen. a materialului | Carte tipărită |
Prima menţ. de resp. | Baston Octavian |
Alte informaţii la titlu | structura și metabolismul glucidelor |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Baston, Octavian |
ISBN | |
Număr ISBN | 9786061367429 |
Caracteristicile rubricii | |
Element de intrare | monografie |
Număr (indice) CZU | |
Număr (indice) CZU | 577.114:664 |
Limba resursei | |
Limba textului | rum |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 55/59 |
Publicare, distribuţie | |
Loc publicare | Iași |
Data publicării | 2022 |
Locul tipăririi | Iași |
Numele tipografiei | Tipografia PIM |
Editura | PIM |
Descriere fizică | |
Desemnarea specifica a mat. | 166 p. |
Alte detalii fizice | fig., tab. |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | glucide (structură și metabolism) |
alimente - compoziție | |
Notă generală | |
Textul notei | Bibliografie p. 148-164 |
Note generale de catalogare | |
Textul notei | 577.1/ B36 |