BACALAUREAT - disciplina geografie : Ghid de pregătire intensivă : 30 de teste : Europa - România - Uniunea Europeană : probleme fundamentale

Editura PIM chat
Loc publicare Iași
An 2020
Subiect geografia Europei (bacalaureat) chat
geografia României (bacalaureat) chat
ISBN 9786061355440
Note Bibliografie p. 238

III 36798

    BACALAUREAT - disciplina geografie : Ghid de pregătire intensivă : 30 de teste : Europa - România - Uniunea Europeană : probleme fundamentale / Elena-Simona Albăstroiu, Viorel Paraschiv, Ioan Mărculeț,....- Iași : PIM , 2020 (Iași : Tipografia PIM) .
    239 p. : fig., h., tab..    
    Bibliografie p. 238.
    ISBN 9786061355440

    I Albăstroiu, Elena-Simona
    II Paraschiv, Viorel
    III Mărculeț, Ioan
    IV Mărculeț, Cătălina

    1. geografia Europei (bacalaureat)
    2. geografia României (bacalaureat)

913(4)(075.35)(079.1)
913(498)(075.35)(079.1)
373.54:913(4)
373.54:913(498)


299 __ $aBACALAUREAT - disciplina geografie : Ghid de pregătire intensivă : 30 de teste : Europa - România - Uniunea Europeană : probleme fundamentale
955 __ $a1
200 __ $aBACALAUREAT - disciplina geografie $bCarte tipărită $eGhid de pregătire intensivă : 30 de teste : Europa - România - Uniunea Europeană : probleme fundamentale $fElena-Simona Albăstroiu, Viorel Paraschiv, Ioan Mărculeț,...
700 _0
701 __ $aAlbăstroiu, Elena-Simona
701 __ $aParaschiv, Viorel
701 __ $aMărculeț, Ioan
701 __ $aMărculeț, Cătălina
010 __ $a9786061355440
035 __ $aIII 36798
675 __ $a913(4)(075.35)(079.1)
675 __ $a913(498)(075.35)(079.1)
675 __ $a373.54:913(4)
675 __ $a373.54:913(498)
686 __ $a91
608 __ $ateste
606 __ $ageografia Europei (bacalaureat)
606 __ $ageografia României (bacalaureat)
101 __ $arum
210 __ $d2020 $eIași $cPIM $aIași $gTipografia PIM
215 __ $a239 p. $cfig., h., tab.
830 __ $a913(4)/ B12
300 __ $aBibliografie p. 238
Barcode/Nr. Inventar Număr/Ediție Localizare Regim resursa Disponibil Cota
1. 1021831 / 1021831 SA Împrumut Da 913(4)/ B12
2. 1021830 / 1021830 F6 Împrumut Da 913(4)/ B12
3. 1021829 / 1021829 F4 Împrumut Da 913(4)/ B12
4. 1021828 / 1021828 F3 Împrumut Da 913(4)/ B12
5. 1021827 / 1021827 F2 Împrumut Da 913(4)/ B12
6. 1021826 / 1021826 F1 Împrumut Da 913(4)/ B12
7. 1021825 / 1021825 D Împrumut la sala de lectură Da III 36798
Gestiune Regim imprumut Ex. Acțiune
D Împrumut la sala de lectură 1
F1 Împrumut 1
F2 Împrumut 1
F3 Împrumut 1
F4 Împrumut 1
F6 Împrumut 1
SA Împrumut 1

Disponibile: 7

Lăsați un comentariu