„Gastronomia actuală nu mai ține doar de studiul relației dintre cultură și alimentație, ci tinde să devimă artă” : [interviu]

Autor chat
Subiect bibliotecari chat
interviu chat
299 __ $a„Gastronomia actuală nu mai ține doar de studiul relației dintre cultură și alimentație, ci tinde să devimă artă” : [interviu]
200 __ $grealizat de Maura Anghel $e[interviu] $fcu Mihaela Tatiana Ulman $a„Gastronomia actuală nu mai ține doar de studiul relației dintre cultură și alimentație, ci tinde să devimă artă”
700 __ $aUlman, Mihaela Tatiana
702 __ $4editor $aAnghel, Maura
210 __ $d2024-03-29
606 __ $abibliotecari
606 __ $ainterviu
601 __ $aBiblioteca Centrală Universitară "M.Eminescu "
686 __ $a12.7.4.
463 __ $tEvenimentul : cotidian regional de informaţii şi publicitate $vAn. 33, Nr. 10045 (29-31 mar. 2024), p. 7