Universitatea Tehnică a fost reprezentată la cea mai mare convenție a sportului mondial : Lect. dr.Petronela Paraschiv, din cadrul Universității Tehnice „Gh.Asachi“ din Iași, a participat la Convenția Internațională pentru Sport (ISC) de la Geneva, eveniment care reunește sportivi de performanță, lectori sportivi și alte ramuri din industria sportului.

Autor chat
Subiect manifestări sportive chat
lectori sportivi ieșeni chat
delegaţii ieşene în străinătate chat
299 __ $aUniversitatea Tehnică a fost reprezentată la cea mai mare convenție a sportului mondial : Lect. dr.Petronela Paraschiv, din cadrul Universității Tehnice „Gh.Asachi“ din Iași, a participat la Convenția Internațională pentru Sport (ISC) de la Geneva, eveniment care reunește sportivi de performanță, lectori sportivi și alte ramuri din industria sportului.
200 __ $aUniversitatea Tehnică a fost reprezentată la cea mai mare convenție a sportului mondial $fVlad Rotaru $eLect. dr.Petronela Paraschiv, din cadrul Universității Tehnice „Gh.Asachi“ din Iași, a participat la Convenția Internațională pentru Sport (ISC) de la Geneva, eveniment care reunește sportivi de performanță, lectori sportivi și alte ramuri din industria sportului.
700 __ $aRotaru, Vlad
210 __ $d2016-12-16
606 __ $amanifestări sportive
606 __ $alectori sportivi ieșeni
606 __ $adelegaţii ieşene în străinătate
601 __ $aUniversitatea Tehnică "Gh. Asachi"
686 __ $a12.2. $a2.4.
463 __ $tBună ziua Iaşi $vAn. 18, Nr. 5654 (16 dec. 2016), p. 2