Un renumit judecător ieșean a fost trimis la muncă în folosul comunității și i-au fost confiscați banii! A fost implicat într-un mega-dosar de corupție! : ] La Tribunalul Iași a fost admis acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat între judecătorul pensionar Viorel Maftei și procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași.

Autor chat
Subiect anchetă anticorupție chat
judecători ieşeni chat
infracţiuni de corupţie chat
299 __ $aUn renumit judecător ieșean a fost trimis la muncă în folosul comunității și i-au fost confiscați banii! A fost implicat într-un mega-dosar de corupție! : ] La Tribunalul Iași a fost admis acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat între judecătorul pensionar Viorel Maftei și procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași.
200 __ $e] La Tribunalul Iași a fost admis acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat între judecătorul pensionar Viorel Maftei și procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași. $aUn renumit judecător ieșean a fost trimis la muncă în folosul comunității și i-au fost confiscați banii! A fost implicat într-un mega-dosar de corupție! $fCătălin Boacnă
700 __ $aBoacnă, Cătălin
210 __ $d2017-02-17
606 __ $aanchetă anticorupție
606 __ $ajudecători ieşeni
606 __ $ainfracţiuni de corupţie
601 __ $aTribunalul Judeţean Iaşi
601 __ $aDirecţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism
686 __ $a3.3.12.
463 __ $tBună ziua Iaşi $vAn 18, Nr. 5696 (17 feb. 2017), p. 9