Autor | Scînteianu, Paula chat |
Subiect | licee ieşene - proiecte chat |
artă culinară chat | |
gastronomie chat | |
vizită la Iaşi chat | |
Sumar | Alături de invitații speciali - comandantul Eli Elfaci și bucătarul șef al armatei, Ilan Yehuda Alon, Chef Ziad Atiya și zece studenți israelieni își propun să-i ajute pe liceenii ieșeni să descifreze tainele bucătăriei internaționale. |
Titlu | |
Titlu | Sunt celebri la ei în țară și acum au ajuns la Iași. Ce au putut face acești bărbați în fața elevilor de la un colegiu ieșean : Până pe 4 noiembrie 2016, Colegiul Tehnic "Ioan C.Ștefănescu" din Iași, în parteneriat cu Z. Atiya Group Chef Association dinHaifa, Israel, organizează cea de-a II-a ediție a proiectului internațional intitulat "Artă Culinară" |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Sunt celebri la ei în țară și acum au ajuns la Iași. Ce au putut face acești bărbați în fața elevilor de la un colegiu ieșean |
Alte informaţii la titlu | Până pe 4 noiembrie 2016, Colegiul Tehnic "Ioan C.Ștefănescu" din Iași, în parteneriat cu Z. Atiya Group Chef Association dinHaifa, Israel, organizează cea de-a II-a ediție a proiectului internațional intitulat "Artă Culinară" |
Prima menţ. de resp. | Valentin Huţanu |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Scînteianu, Paula |
Publicare, distribuţie | |
Data publicării, distribuţiei | 2016-10-31 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | licee ieşene - proiecte |
artă culinară | |
gastronomie | |
vizită la Iaşi | |
Nume de instituţie subiect | |
Nume de instituţie subiect | Colegiul Tehnic "Ioan C. Ştefănescu" |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 7.2.1. |
Notă de rezumat/abstract | |
Sumar | Alături de invitații speciali - comandantul Eli Elfaci și bucătarul șef al armatei, Ilan Yehuda Alon, Chef Ziad Atiya și zece studenți israelieni își propun să-i ajute pe liceenii ieșeni să descifreze tainele bucătăriei internaționale. |
Nivel unitate | |
Titlu | Bună ziua Iaşi |
Numărul volumului | An. 18, Nr. 5614 (31 oct. 2016), p. 5 |