Schimbări în conducerea Institutului Socola din Iași. Ei sunt medicii care au primit posturile de șef : Ministerul Sănătății a aprobat noua structură a Institutului de psihiatrie Socola din Iași, în cadrul căruia a fost înființată o secție nouă (secția de psihiatrie IX cronici), iar secțiile exterioare Șipote și Bârnova au fost împărțite în două.

Autor chat
Subiect spitale ieșene - structură chat
spitale ieşene - fluxuri de circulaţie chat
spitale iesene - funcții de conducere chat
299 __ $aSchimbări în conducerea Institutului Socola din Iași. Ei sunt medicii care au primit posturile de șef : Ministerul Sănătății a aprobat noua structură a Institutului de psihiatrie Socola din Iași, în cadrul căruia a fost înființată o secție nouă (secția de psihiatrie IX cronici), iar secțiile exterioare Șipote și Bârnova au fost împărțite în două.
200 __ $aSchimbări în conducerea Institutului Socola din Iași. Ei sunt medicii care au primit posturile de șef $fMagda Olteanu $eMinisterul Sănătății a aprobat noua structură a Institutului de psihiatrie Socola din Iași, în cadrul căruia a fost înființată o secție nouă (secția de psihiatrie IX cronici), iar secțiile exterioare Șipote și Bârnova au fost împărțite în două.
700 __ $aOlteanu, Magda
210 __ $d2016-12-16
606 __ $aspitale ieșene - structură
606 __ $aspitale ieşene - fluxuri de circulaţie
606 __ $aspitale iesene - funcții de conducere
601 __ $aSpitalul de Psihiatrie "Socola"
607 __ $aŞipote
607 __ $aBîrnova
686 __ $a10.2.2.
463 __ $tBună ziua Iaşi $vAn. 18, Nr. 5654 (16 dec. 2016), p. 4