Revoluţie fără precedent in traficul din Iaşi [privind transportul public]! : Compania de Transport Public (CTP) Iaşi a solicitat interzicerea circulaţiei autovehiculelor pe liniile de tramvai de pe strada şi şoseaua Nicolina, cu excepţia mijloacelor de transport public de persoane, precum şi interzicerea parcării autoturismelor pe prima bandă de circulaţie.

Autor chat
Subiect transport public chat
reguli de circulaţie chat
trafic rutier chat
299 __ $aRevoluţie fără precedent in traficul din Iaşi [privind transportul public]! : Compania de Transport Public (CTP) Iaşi a solicitat interzicerea circulaţiei autovehiculelor pe liniile de tramvai de pe strada şi şoseaua Nicolina, cu excepţia mijloacelor de transport public de persoane, precum şi interzicerea parcării autoturismelor pe prima bandă de circulaţie.
200 __ $aRevoluţie fără precedent in traficul din Iaşi [privind transportul public]! $fVlad Rotaru $eCompania de Transport Public (CTP) Iaşi a solicitat interzicerea circulaţiei autovehiculelor pe liniile de tramvai de pe strada şi şoseaua Nicolina, cu excepţia mijloacelor de transport public de persoane, precum şi interzicerea parcării autoturismelor pe prima bandă de circulaţie.
700 __ $aRotaru, Vlad
210 __ $d2019-07-17
606 __ $atransport public
606 __ $areguli de circulaţie
606 __ $atrafic rutier
601 __ $aCompania de Transport Public (CTP) Iaşi
686 __ $a5.3.2. $a5.7.
463 __ $tBună ziua Iaşi $vAn. 19, Nr. 6382 (17 iul. 2019), p. 1-2