Noi produse din carne au fost atestate tradițional, la Iași. A crescut numărul producătorilor care vor să fie recunoscuți la nivel național pentru preparate fără E-uri și conservanți

Autor chat
Subiect producători locali chat
produse tradiționale chat
antreprenori ieșeni chat
299 __ $aNoi produse din carne au fost atestate tradițional, la Iași. A crescut numărul producătorilor care vor să fie recunoscuți la nivel național pentru preparate fără E-uri și conservanți
200 __ $aNoi produse din carne au fost atestate tradițional, la Iași. A crescut numărul producătorilor care vor să fie recunoscuți la nivel național pentru preparate fără E-uri și conservanți $fRaluca Costin
700 __ $aCostin, Raluca
210 __ $d2021-10-07
606 __ $aproducători locali
606 __ $aproduse tradiționale
606 __ $aantreprenori ieșeni
601 __ $aDirecţia pentru Agricultură Judeţeană (DAJ) Iaşi
686 __ $a5.9.1.
463 __ $tBună ziua Iaşi $vAn. 21, Nr. 7041 (7 oct. 2021), p. 6