Autor | Costin, Raluca chat |
Subiect | producători locali chat |
produse tradiționale chat | |
antreprenori ieșeni chat |
Titlu | |
Titlu | Noi produse din carne au fost atestate tradițional, la Iași. A crescut numărul producătorilor care vor să fie recunoscuți la nivel național pentru preparate fără E-uri și conservanți |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Noi produse din carne au fost atestate tradițional, la Iași. A crescut numărul producătorilor care vor să fie recunoscuți la nivel național pentru preparate fără E-uri și conservanți |
Prima menţ. de resp. | Raluca Costin |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Costin, Raluca |
Publicare, distribuţie | |
Data publicării, distribuţiei | 2021-10-07 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | producători locali |
produse tradiționale | |
antreprenori ieșeni | |
Nume de instituţie subiect | |
Nume de instituţie subiect | Direcţia pentru Agricultură Judeţeană (DAJ) Iaşi |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 5.9.1. |
Nivel unitate | |
Titlu | Bună ziua Iaşi |
Numărul volumului | An. 21, Nr. 7041 (7 oct. 2021), p. 6 |