Luptă în doi pentru șefia Bibliotecii Centrale Universitare Iași! Rectorul interimar de la "Cuza": "Considerăm că ar fi benefic ca această funcție să fie ocupată de un coleg din Universitatea noastră“ : Dosarul prof. univ. dr. Lucian Leuștean, de la Facultatea de Istorie și cel al conf. univ.dr. Ioan Milică , de la Facultatea de Litere, au fost validate de Senatul UAIC și trimise la Ministerul Educației Naționale (organizatorul concursului)

Autor chat
Subiect directori de instituţii - concurs chat
biblioteci universitare chat
instituții de cultură - directori chat
cadre didactice univ. - concurs chat
299 __ $aLuptă în doi pentru șefia Bibliotecii Centrale Universitare Iași! Rectorul interimar de la "Cuza": "Considerăm că ar fi benefic ca această funcție să fie ocupată de un coleg din Universitatea noastră“ : Dosarul prof. univ. dr. Lucian Leuștean, de la Facultatea de Istorie și cel al conf. univ.dr. Ioan Milică , de la Facultatea de Litere, au fost validate de Senatul UAIC și trimise la Ministerul Educației Naționale (organizatorul concursului)
200 __ $eDosarul prof. univ. dr. Lucian Leuștean, de la Facultatea de Istorie și cel al conf. univ.dr. Ioan Milică , de la Facultatea de Litere, au fost validate de Senatul UAIC și trimise la Ministerul Educației Naționale (organizatorul concursului) $fValentin Huțanu $aLuptă în doi pentru șefia Bibliotecii Centrale Universitare Iași! Rectorul interimar de la "Cuza": "Considerăm că ar fi benefic ca această funcție să fie ocupată de un coleg din Universitatea noastră“
700 __ $aHuţanu, Valentin
210 __ $d2018-02-16
606 __ $adirectori de instituţii - concurs
606 __ $abiblioteci universitare
606 __ $ainstituții de cultură - directori
606 __ $acadre didactice univ. - concurs
601 __ $aUniversitatea „Alexandru Ioan Cuza” (U.A.I.C.) Iaşi
601 __ $aBiblioteca Centrală Universitară "M.Eminescu"
600 __ $aMilică, Constantin
600 __ $aLeuştean, Lucian (profesor universitar)
686 __ $a9.4.8.3.
463 __ $tBună ziua Iaşi $vAn. 18, Nr. 5977 (16 feb. 2018), p. 5