Luați-vă adio de la acest obicei! Medicii nu mai au voie să practice așa ceva. Familiile bolnavilor trebuie să își asume răspunderea : Lunar, pacienții diagnosticați cu Alzheimer, internați la Secția exterioară Bârnova, trebuie să meargă în familie timp de 3-4 zile (conform dr. Gabriel Oprișanu, managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iași). O parte dintre aparținători nu sunt de acord cu această decizie, care vizează implicarea familiei.

Autor chat
Subiect spitale ieşene - asistenţă medicală chat
Centrul Alzheimer chat
relaţia spitale ieşene - pacienţi chat
299 __ $aLuați-vă adio de la acest obicei! Medicii nu mai au voie să practice așa ceva. Familiile bolnavilor trebuie să își asume răspunderea : Lunar, pacienții diagnosticați cu Alzheimer, internați la Secția exterioară Bârnova, trebuie să meargă în familie timp de 3-4 zile (conform dr. Gabriel Oprișanu, managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iași). O parte dintre aparținători nu sunt de acord cu această decizie, care vizează implicarea familiei.
200 __ $aLuați-vă adio de la acest obicei! Medicii nu mai au voie să practice așa ceva. Familiile bolnavilor trebuie să își asume răspunderea $eLunar, pacienții diagnosticați cu Alzheimer, internați la Secția exterioară Bârnova, trebuie să meargă în familie timp de 3-4 zile (conform dr. Gabriel Oprișanu, managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iași). O parte dintre aparținători nu sunt de acord cu această decizie, care vizează implicarea familiei. $fMagda Olteanu
700 __ $aOlteanu, Magda
210 __ $d2016-12-08
606 __ $aspitale ieşene - asistenţă medicală
606 __ $aCentrul Alzheimer
606 __ $arelaţia spitale ieşene - pacienţi
601 __ $aSpitalul de Psihiatrie "Socola"
607 __ $aBârnova
686 __ $a10.2.2.
463 __ $tBună Ziua Iaşi $vAn. 18, Nr. 5647 (8 dec. 2016), p. 9