Lansare de carte inedită: de ce se închid restaurantele după maxim 10 ani?

Autor chat
Subiect lansare de carte chat
Sumar Volumul ”Food & Beverage: De ce doar 10% dintre restaurante, baruri și cafenele supraviețuiesc la 10 ani de la deschidere?” este semnat de Lorin Drăgan, cadru didactic la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității ”Al.I. Cuza”
299 __ $aLansare de carte inedită: de ce se închid restaurantele după maxim 10 ani?
200 __ $aLansare de carte inedită: de ce se închid restaurantele după maxim 10 ani? $fAndrei Mihai
700 __ $aMihai, Andrei
210 __ $d2020-10-28
606 __ $alansare de carte
601 __ $aFacultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor a Universităţii "Al.I.Cuza"
601 __ $aUniversitatea "Al.I.Cuza "
686 __ $a9.4.10.2.
330 __ $aVolumul ”Food & Beverage: De ce doar 10% dintre restaurante, baruri și cafenele supraviețuiesc la 10 ani de la deschidere?” este semnat de Lorin Drăgan, cadru didactic la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității ”Al.I. Cuza”
463 __ $tZiarul de Iaşi $vNr. 248 (28 oct. 2020), p. 2