Autor | Mihai, Andrei chat |
Subiect | lansare de carte chat |
Sumar | Volumul ”Food & Beverage: De ce doar 10% dintre restaurante, baruri și cafenele supraviețuiesc la 10 ani de la deschidere?” este semnat de Lorin Drăgan, cadru didactic la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității ”Al.I. Cuza” |
Titlu | |
Titlu | Lansare de carte inedită: de ce se închid restaurantele după maxim 10 ani? |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Lansare de carte inedită: de ce se închid restaurantele după maxim 10 ani? |
Prima menţ. de resp. | Andrei Mihai |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Mihai, Andrei |
Publicare, distribuţie | |
Data publicării, distribuţiei | 2020-10-28 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | lansare de carte |
Nume de instituţie subiect | |
Nume de instituţie subiect | Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor a Universităţii "Al.I.Cuza" |
Universitatea "Al.I.Cuza " | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 9.4.10.2. |
Notă de rezumat/abstract | |
Sumar | Volumul ”Food & Beverage: De ce doar 10% dintre restaurante, baruri și cafenele supraviețuiesc la 10 ani de la deschidere?” este semnat de Lorin Drăgan, cadru didactic la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității ”Al.I. Cuza” |
Nivel unitate | |
Titlu | Ziarul de Iaşi |
Numărul volumului | Nr. 248 (28 oct. 2020), p. 2 |