Autor | Costin, Raluca chat |
Subiect | programul „Start-up Nation România“ chat |
finanţarea întreprinderilor chat | |
creditarea întreprinderilor chat | |
Sumar | |n anul 2017, când s-a lansat pentru prima dat` programul Start-Up Nation, au primit finan]area 400 de ie[eni, În anul 2018, 700 de antreprenori și-au înființat afaceri cu bani de la stat, iar în 2019, numărul lor va fi mai mare, de aproximativ 1.000 de beneficiari. Doi dintre ieșenii care au primit banii în cadrul programului au deschis o patiserie cu produse 100% naturale (Carmen Popa) și un service auto (Mihai Tudorancea). |
Titlu | |
Titlu | Ei sunt ieșenii care au reușit să-și dezvolte afacerile de sute de mii de euro prin [programul „Start-up Nation"] |
Titlu / Menţiuni de responsabilitate | |
Titlu | Ei sunt ieșenii care au reușit să-și dezvolte afacerile de sute de mii de euro prin [programul „Start-up Nation"] |
Prima menţ. de resp. | Raluca Costin |
Nume de persoană / resp. intelectuală primară | |
Autor principal | Costin, Raluca |
Publicare, distribuţie | |
Data publicării, distribuţiei | 2019-05-21 |
Vedetă de subiect ca subiect | |
Subiect | programul „Start-up Nation România“ |
finanţarea întreprinderilor | |
creditarea întreprinderilor | |
Nume de instituţie subiect | |
Nume de instituţie subiect | Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii |
Ministerul Finanțelor | |
Alte clasificări | |
Alte clasificări - Numărul clasei | 5.1.3. |
Notă de rezumat/abstract | |
Sumar | |n anul 2017, când s-a lansat pentru prima dat` programul Start-Up Nation, au primit finan]area 400 de ie[eni, În anul 2018, 700 de antreprenori și-au înființat afaceri cu bani de la stat, iar în 2019, numărul lor va fi mai mare, de aproximativ 1.000 de beneficiari. Doi dintre ieșenii care au primit banii în cadrul programului au deschis o patiserie cu produse 100% naturale (Carmen Popa) și un service auto (Mihai Tudorancea). |
Nivel unitate | |
Titlu | Bună ziua Iaşi |
Numărul volumului | An. 19, Nr. 6341 (21 mai 2019), p. 6 |