Dr. Andreea Botezatu, de la Facultatea de Horticultură din Iași și cercetător la una dintre cele mai mari universități publice din Texas, conferențiază despre modalități speciale prin care poate fi controlată aciditatea vinului, la Universitatea de Științele Vieții : în cadrul webinarului webinarului „Utilizarea glucozoxidazei pentru controlul acidității vinurilor” (15 decembrie 2021)

Autor chat
Subiect cadre didactice universitare chat
profesori de mare prestigiu chat
universităţi ieşene - manif. ştiinţifice chat
oenologie chat
299 __ $aDr. Andreea Botezatu, de la Facultatea de Horticultură din Iași și cercetător la una dintre cele mai mari universități publice din Texas, conferențiază despre modalități speciale prin care poate fi controlată aciditatea vinului, la Universitatea de Științele Vieții : în cadrul webinarului webinarului „Utilizarea glucozoxidazei pentru controlul acidității vinurilor” (15 decembrie 2021)
200 __ $eîn cadrul webinarului webinarului „Utilizarea glucozoxidazei pentru controlul acidității vinurilor” (15 decembrie 2021) $fValentin Huțanu $aDr. Andreea Botezatu, de la Facultatea de Horticultură din Iași și cercetător la una dintre cele mai mari universități publice din Texas, conferențiază despre modalități speciale prin care poate fi controlată aciditatea vinului, la Universitatea de Științele Vieții
700 __ $aHuţanu, Valentin
210 __ $d2021-12-14
606 __ $acadre didactice universitare
606 __ $aprofesori de mare prestigiu
606 __ $auniversităţi ieşene - manif. ştiinţifice
606 __ $aoenologie
601 __ $aUniversitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” Iași
686 __ $a7.3.4.
463 __ $tBună ziua Iaşi $vAn. 21, Nr. 7097 (14 dec. 2021), p. 5