Autor chat
Subiect secretari unități administrativ-teritoriale chat
administraţie publică locală (legislaţie) chat
secretarul Consiliului Local Iași chat
299 __ $aDezastru cauzat de funcționari din Primăria Iași: Scandal pe activitatea instituției! : Primarul Mihai Chirica a trimis o scrisoare deschisă către Asociația Municipiilor din România, prin care a solicitat modificarea legislației privind activitatea secretarilor, în sensul limitării mandatului
200 __ $ePrimarul Mihai Chirica a trimis o scrisoare deschisă către Asociația Municipiilor din România, prin care a solicitat modificarea legislației privind activitatea secretarilor, în sensul limitării mandatului $fLucian Sava $aDezastru cauzat de funcționari din Primăria Iași: Scandal pe activitatea instituției!
700 __ $aSava, Lucian
210 __ $d2022-01-20
606 __ $asecretari unități administrativ-teritoriale
606 __ $aadministraţie publică locală (legislaţie)